Service

StadPhone staat bekend als de GSM-specialist van Apeldoorn. We bieden onze service en producten al meer dan 5 jaar in Apeldoorn. Door onze ervaring kunnen we u op alle gebieden van telefonie helpen. Al u problemen ondervindt met of vragen heeft over mobiele telefoons kunt u altijd bij ons langs komen en wij zoeken graag samen met u de oplossing.

Garantie & Reparatie
All onze accessoires hebben 6 maanden garantie. De toestellen hebben 1 of 2 jaar fabrieksgarantie.
U kunt uw toestel bij ons bergen voor reparatie. Wij beschikken over een “repair centre” waardoor we uw telefoon ter plekke kunnen repareren. U hoeft daarom nooit bij ons weken te wachten tot dat uw toestel weer is gerepareerd.. 
Simlockvrij maken
StadPhone Apeldoorn biedt u de mogelijkheid om uw toestel simlock vrij te maken, waardoor u elk gewenste simkaart in uw toestel kunt gaan gebruik.
Vanaf 10,- euro kunt u uw toestel bij ons simlock vrij maken. De exacte prijs voor het simlockvrij maken hangt af van het type toestel.
Online bestellen & betalen
Het is momenteel niet mogelijk om producten bij ons online te bestellen. We werken er hard aan om deze optie voor u in de toekomst mogelijk te maken. 
Abonnementen afsluiten
Momenteel biedt StadPhone Apeldoorn uitsluitend de mogelijkheid om een abonnement met Vodafone af te sluiten. Wij willen onze klanten graag kwaliteit producten bieden. Omdat Vodafone vergeleken met andere providers het meest betrouwbare netwerk heeft, hebben wij voor Vodafone gekozen.
Prepaid toestel kopen
Prepaid is een bel vorm waarbij u belt met een tegoed dat u van te voren zelf hebt betaald (vandaar de naam prepaid). Pas na aankoop van beltegoed kunt u bellen. Bij een abonnement betaal je achteraf (postpaid). Doordat u van tevoren betaalt loopt de provider geen risico, waardoor u veelal erg gemakkelijk een prepaid-nummer kan aanschaffen. De prepaid toestellen zijn niet simlockvrij.
Beltegoed & Startpakket kopen
Wij bieden u op onze vestiging te Apeldoorn sim startpakket en beltegoeden van alle providers..
Nummerbehoud
Als u bij ons een abonnement verlengt of een nieuw abonnement afsluit, zorgen wij er voor dat u uw mobiele nummer blijft behouden.
Oude toestellen kopen
Het is bij ons mogelijk om uw oude toestel in te ruilen of een tweede hands toestel te kopen.
Ruilexemplaren worden door ons zorgvuldig onderzocht en steeds weer in goede staat gebracht. Het gaat hier op toestellen die in beginsel “up to date” zijn en 1 of 2 jaar geleden veelvoud hebben gekost van wat wij er nu voor vragen.
Provider informatie
Heeft u specifieke vragen over de diensten van de providers dan kunt u het beste contact opnemen met de provider zelf, daarom verwijzen we u naar de officiële website van de providers.

  Ben   www.ben.nl
  Kpn  www.kpn.nl
  T-mobile    www.t-mobile.nl
  Hi  www.hi.nl
  Telfot  www.telfort.nl
  Vodafone  www.vodafone.nl
  Simpel   www.simpel.nl
  Vectone
 www.vectone.nl
  GT-Mobile  www.gtmobile.nl
  Lycamobile  www.lycamobile.nl
  Lebara
 www.lebara-mobile.nl
  Hollands Nieuwe   www.hollandsnieuwe.nl
  Youfone  www.youfone.nl
Vacatures
StadPhone Apeldoorn is een erkende KCH Leerbedrijf. We bieden daarom ook stage plekken aan voor studenten die graag bij ons stage willen lopen.
Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek kom dan langs bij onze vestiging.

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom Stadphone?
  • Reparatie binnen 30 minuten!
  • U ontvangt een officiële factuur
  • Zonder afspraak ook mogelijk
  • 3 maanden garantie
  • Pin en contant betalen mogelijk
Wie?
Hij
Kan ik... ?
Ja, ….

 

Contact

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op via ons contact pagina.