Service

StadPhone staat bekend als de GSM-specialist van Apeldoorn. We bieden onze service en producten al meer dan 5 jaar in Apeldoorn. Door onze ervaring kunnen we u op alle gebieden van telefonie helpen. Al u problemen ondervindt met of vragen heeft over mobiele telefoons kunt u altijd bij ons langs komen en wij zoeken graag samen met u de oplossing.

All onze accessoires hebben 6 maanden garantie. De toestellen hebben 1 of 2 jaar fabrieksgarantie.
U kunt uw toestel bij ons bergen voor reparatie. Wij beschikken over een “repair centre” waardoor we uw telefoon ter plekke kunnen repareren. U hoeft daarom nooit bij ons weken te wachten tot dat uw toestel weer is gerepareerd..

We behandelen je toestel natuurlijk zo zorgvuldig mogelijk. Toch kan het gebeuren dat onderdelen die voor de reparatie al kapot waren, verder beschadigd raken tijdens de reparatie. Hiervoor zijn we niet aansprakelijk. Ook niet voor kleine krasjes die het gevolg zijn van de reparatie aan je toestel. Tijdens het openmaken van jou toestel zou het kunnen zijn dat het scherm barst, dit zou betekenen voor extra kosten, uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

StadPhone Apeldoorn biedt u de mogelijkheid om uw toestel simlock vrij te maken, waardoor u elk gewenste simkaart in uw toestel kunt gaan gebruik.
Vanaf 10,- euro kunt u uw toestel bij ons simlock vrij maken. De exacte prijs voor het simlockvrij maken hangt af van het type toestel.

Het is momenteel alleen mogelijk om telefoonhoesjes bij ons online te bestellen. Zie hier voor onze shop.
We werken er hard aan om deze optie voor u in de toekomst verder uit te breiden te maken.

Momenteel biedt StadPhone Apeldoorn uitsluitend de mogelijkheid om een abonnement met Vodafone af te sluiten. Wij willen onze klanten graag kwaliteit producten bieden. Omdat Vodafone vergeleken met andere providers het meest betrouwbare netwerk heeft, hebben wij voor Vodafone gekozen.

Prepaid is een bel vorm waarbij u belt met een tegoed dat u van te voren zelf hebt betaald (vandaar de naam prepaid). Pas na aankoop van beltegoed kunt u bellen. Bij een abonnement betaal je achteraf (postpaid). Doordat u van tevoren betaalt loopt de provider geen risico, waardoor u veelal erg gemakkelijk een prepaid-nummer kan aanschaffen. De prepaid toestellen zijn niet simlockvrij.

Wij bieden u op onze vestiging te Apeldoorn sim startpakket en beltegoeden van alle providers.

Als u bij ons een abonnement verlengt of een nieuw abonnement afsluit, zorgen wij er voor dat u uw mobiele nummer blijft behouden

Het is bij ons mogelijk om uw oude toestel in te ruilen of een tweede hands toestel te kopen.
Ruilexemplaren worden door ons zorgvuldig onderzocht en steeds weer in goede staat gebracht. Het gaat hier op toestellen die in beginsel “up to date” zijn en 1 of 2 jaar geleden veelvoud hebben gekost van wat wij er nu voor vragen.

Heeft u specifieke vragen over de diensten van de providers dan kunt u het beste contact opnemen met de provider zelf, daarom verwijzen we u naar de officiële website van de providers.

  Ben  www.ben.nl
  Kpn www.kpn.nl
  T-mobile   www.t-mobile.nl
  Hi www.hi.nl
  Telfot www.telfort.nl
  Vodafone www.vodafone.nl
  Simpel  www.simpel.nl
  Vectone
 www.vectone.nl
  GT-Mobile www.gtmobile.nl
  Lycamobile www.lycamobile.nl
  Lebara
 www.lebara-mobile.nl
  Hollands Nieuwe  www.hollandsnieuwe.nl
  Youfone www.youfone.nl