Gastenboek

Deel uw positieve ervaring met anderen en laat een bericht achter. Alle suggesties en vragen zijn welkom, wij danken u alvast voor het achterlaten van een berichtje.

Voor vragen kunt u het beste ons contact pagina raadplegen. Zo kunnen we u sneller te woord staan

147 thoughts on “Gastenboek

 1. Vandaag super geholpen. Nadat mijn laadpoort helaas voor de tweede keer kuren kreeg weer naar stadphone gegaan. Gelukkig konden ze het fixen. Aangezien het zo kort na de vorige reparatie was is het kostenloos verzorgd. Erg netjes, heel blij mee.

 2. Vandaag is mijn kleindochter met haar Iphone 11 naar de Stadphone geweest omdat ze deze had laten vallen ze is SUPER geholpen en gelijk dezelfde dag klaar want zonder haar telefoon heeft ze geen leven haha heel vriendelijk geholpen en mocht er ooit weer wat zijn we hopen het niet maar dan gaan we zeker weten daar weer naar toe.

  Groeten en nogmaals onze dank Henk

 3. Batterij van Samsung S10 laten vervangen , supersnel gedaan tegen een scherpe prijs !.

 4. Dinsdag 29 augustus jl langs geweest bij Stad Phone te Apeldoorn. De SD-kaart gleuf was gebroken en mijn gsm kaart zat er nog in. Wat een geweldige service en een zeer klantvriendelijke manier van afhandelen.
  Ik raad Stad Phone dan ook van harte aan
  Mijn cijfer: een dikke 10!!

 5. Niemand durfde het aan mijn smartwatch te repareren. Gelukkig de mensen van Stadphone wel. Heeft mij veel geld bespaard.
  Mijn dank is heel groot!!!
  1 advies, pas je gastenboek aan zodat jegelijk bovenaan je reactie kan plaatsen.

 6. Super geholpen. Nieuw glas voor telefoon en advies gekregen om batterij ook te vervangen. Hiervoor moest er wat langer doorgewerkt worden…maar wel mijn telefoon gelijk mee kunnen nemen. Zelfs een lolly voor de kinderen;-) super service.
  Telefoon als nieuw…
  Bedankt

 7. Geweldig geholpen, zelfs met mijn Mac book air waar water in gevallen was.
  Geholpen zoals het hoort maar bijna niet meer voorkomt.
  En zelfs de Mac book is weer keurig gemaakt.
  Alle lof voor de heren , echt vakmensen hoe ze het oplossen.

 8. Vandaag met mijn moeder bij Stadphone geweest, zij is 82 jaar maar gebruikt veel haar mobiele telefoon voor bellen, en WhatsApp en het bewaren van ontvangen foto’s. Door haar leeftijd begint ze aardig te rommelen met haar mobiel en het komt regelmatig voor dat ze wat weggooit of verplaatst etc. Nu was het weer zover en ik kon het dit keer niet voor haar oplossen, dus voor hulp naar Stadphone gegaan. De medewerker nam alle tijd voor ons en heeft enorm zijn best gedaan om alles op het toestel weer goed ingesteld te krijgen, gelukkig is dit ook allemaal gelukt. Hij was hier zeker 40 minuten mee bezig en wilde hier niets voor hebben, hoewel mijn moeder hier niet van wilde weten en toch wat heeft betaald vind ik deze service echt geweldig. Nogmaals bedankt voor alle moeite en het geduld, wij komen wanneer nodig zeker terug!!

 9. Beste telefoon winkel die ik ken! De beste service en helpen je op elk mogelijk gebied met je telefoon. Waarbij ik dacht het komt nooit meer goed kreeg ik bij stad Phone het gevoel dat er alles aan gedaan zou worden wat maar kon… en ja hoor wat Apple zelf niet kon heeft stad Phone gedaan mijn telefoon gemaakt ! Top winkel top service raad iedereen de winkel aan niks is te moeilijk voor deze heren zij fixen het wel ! Blije klant

 10. Erg goed geholpen door de kundige heren van Stadphone. Mijn Xaomi Poco F2 Pro weer aan de praat gekregen zonder dat er nieuwe onderdelen besteld moesten worden. Een erg blije klant.

 11. Zojuist bij Stadphone geweest met de gedachte het schermglas van mijn iphone te moeten laten vervangen in verband met breukschade. Met een lach constateerde de medewerker dat het niet het schermglas betrof maar de schermbeschermer. Ik kreeg een uitleg over het hoe en waarom en gedurende dit prettige gesprek werd een nieuwe schermbeschermer geplaatst. In plaats van honderden euro’s voor een nieuw beschermglas lichter, nu voor €20,= weer een als nieuwe iphone! Wat een eerlijke en klantgerichte service! Een aanrader voor een ieder met een telefoon probleem. Ik weet waar naar toe te gaan indien ik vragen of een probleem heb! Klasse!

 12. Mijn Samsung mobiel S7 had ik al weer 7 jaar. De batterij begon te protesteren: had steeds meer tijd nodig om op te laden en op een gegeven moment moest hij 3 x per dag worden opgeladen. Een goed moment om een nieuwe mobiel aan te schaffen. Vanwege mijn abonnement naar de KPN-winkel. Heb daar een S21 FE gekocht. Zij hadden een leuke aanbieding Bijna € 7,50 minder dan mijn vorig abonnement.
  Wel een enorme tegenvaller was, dat zij geen service meer bieden, zoals het overzetten van de inhoud naar het nieuwe toestel. Ook niet tegen extra betaling. Ik kreeg een website, waar ik o.a. bij het installeren hulp kon krijgen in de vorm van antwoord op mijn vragen over mijn nieuwe toestel. Help! Ik kan heel veel, maar ik kan totaal niet omgaan met de techniek en installatie van de TV, Mobiel, PC, tablet enz. Ik blokkeer gewoon.
  Waar het op neerkomt: je koopt een apparaat bij de KPN winkel, maar ik moet zelf maar uitvinden hoe het ding zijn werk kon doen. Dankjewel KPN voor de “geweldige” service. Maar niet heus.
  Een lange inleiding, maar gelukkig kwam ik via het internet achter het bestaan van de Stad Phone. In de ochtend ben ik bij ze binnen gelopen. Best wel spannend, want je moet toch je wachtwoord, je oude toestel met alle gegevens uit je leven, al mijn foto’s enz aan een onbekend persoon “´geven”. Gelukkig kon ik mijn mobiel s’ middags weer halen en ik kreeg zelfs (gratis) een screen protector er op. Uit zichzelf gaf hij ook het papier met de wachtwoorden weer aan mij! En voor al mijn overige vragen werd tijd vrij gemaakt met als resultaat, dat ik vol vertrouwen en helemaal blij weer de winkel uit liep.
  Hoera! Wat fijn dat er zulke service gevoelige en bijzonder kundige mensen zijn.
  Hetty

 13. Ik maak regelmatig gebruik van Stadphone en heb nu weer een probleem voorgelegd aan de heer Rahimi waarmee hij ‘m kosteloos heeft opgelost. Dit is een winkel waar service voorop staat en waar je op een vriendelijk en behulpzaam manier wordt geholpen zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets opgelegd krijgt wat je eigenlijk niet nodig hebt. Geen overdreven verkoop verhaal; gewoon het verhaal zoals het is. Bijzonder verfrissend.

 14. Gisteren werd ik zeer goed geholpen met een simlock probleem, Ik kon mijn nieuwe simkaart niet gebruiken, maar gelukkig loste de technicus van Stadphone het op en kon mijn “verouderde” mobiele telefoon gewoon weer gebruiken. Ik heb begrepen dat na 2023 er alleen nog 4 en 5G toestellen gebruikt kunnen worden. Totdan kan ik dank zij Stadphone mijn oude mobiel gelukkig nog gebruiken. Ik was zeer blij met de hulp van Stadphone. Zeker aan te bevelen om daar langs te gaan voor reparaties, maar ook voor nieuwkoop. Goede services. Marius (Apeldoorn)

 15. Va daag zeer goed en vakkundig geholpen. Had een probleem met de proximity sensor van mijn Sony xz1. Sony support had me niet kunnen helpen, maar meneer Rahimi wist het direct: mijn scherm protectie, die er al een tijd op at was de oorzaak! Kostte me alleen een nieuwe protectie. Top👍

 16. Iets stoms gedaan met de instellingen van mijn I-phone en bij mijn provider KPN niet op te lossen. De vriendelijke mensen van Stadphone hadden het in twee minuten gefikst en ‘natuurlijk’ mocht ik niks betalen.

 17. Mijn batterij voor mijn IPhone 7 heb ik laten vervangen.
  Prima service. Goed advies. Prima verkoper die netjes zijn afspraken nakomt en altijd tijd heeft voor een geintje.

 18. Op 10/10 de winkel bezocht ivm een kapotte telefoon. Super goed geholpen. Binnen 45 min was de telefoon weer kaar. Vriendelijk personeel. Super blij dat er nog zulke winkels zijn

 19. Vorige week een nieuwe telefoon gekocht.
  Wat een super service en zoveel geduld !!
  Het is een komen en gaan van klanten en iedereen loopt blij de winkel uit.
  Fantastisch heren !!

 20. Zeer slechte service! Iphone XS scherm laten maken: de eerste keer fout gegaan en het scherm liet na 2 dagen al los. Vervolgens teruggeweest en er is een nieuw scherm opgezet, deze steekt een stuk uit boven de rand van de telefoon. Hiermee terug geweest en ze zeggen dat het komt door de dikke laag lijm die er onder zit, deze drukt het scherm omhoog waardoor die een stuk boven de rand komt. Die dikke laag lijm is ontstaan omdat hij de eerste keer het scherm niet goed geplaatst heeft waardoor het opnieuw moest, hierdoor moest er een extra laag lijm op. Lang verhaal kort: de fout ligt bij stadphone. Meneer wil een nieuw scherm plaatsen maar geeft aan dat er dan een zeer grote kans is dat de touchscreen niet meer werkt. Met andere woorden geeft hij aan dat ze schermen van slechte kwaliteit verkopen. Zeer zeker geen aanrader om hier je telefoon te laten repareren! Hebben geen idee hoe met klachten om te gaan!

 21. Wat een fijne winkel! Ik wam voor een kabeltje en die vriendelijke meneer bood meteen aan meteen even de aansluiting schoon te maken. Ik kon meekijken op het grote tv-scherm hoeveel stof er in mijn telefoon zat , dit werd direct schoongemaakt. En deze service is helemaal gratis ! Dankjewel!

 22. Vanmiddag langsgelopen voor een koortje aan mijn telefoon. Kreeg ‘m gratis mee. Bedankt!

 23. Om 16.00 uur m’n telefoon laten vallen en om 17.45 met een 2e hands de winkel uit waarbij het moederbord is omgezet. Verrassing de volgende dag kreeg ik gratis m’n oude gerepareerde telefoon terug.
  Vriendelijk geholpen en prima service.

 24. Op vakantie mijn selfiecamera kapot gemaakt en ben gelijk bij terugkomst in Nederland geholpen. Was erg snel gemaakt en voor een zeer goede prijs. Kom hier al jaren en altijd goede service en hele aardige mensen! Zeker een aanrader

 25. Vanmiddag zeer prettig geholpen met defect scherm IPhone. Vriendelijk en duidelijk advies m.b.t. reparatie en a,b en c kwaliteit mogelijkheden. Gevraagd om voor €10 extra beschermlaag display te plakken. Zij hebben er zelf voor gekozen er één van €20 aan te brengen en €10 in rekening te brengen. Met paar uurtjes alles weer klaar en zeer tevreden vader en zoon!

 26. Zojuist prima geholpen door vriendelijke eigenaar winkel..De stekker van oplader Samsungpastte niet meer in mobiel. Hij heeft microscopisch en vloeistof de ingang gereinigd. Bij KPN werd ik hiervoor weggestuurd met boodschap of opsturen ter reparatie . 2 weken geen telefoon . BIij Stadphone had ik binnen een halfuur mijn mobiel terug.

 27. Prachtige service, complimenten!!
  De reparatie aan mijn laptop is prima en binnen 12 uur gedaan

 28. Hele goeie service! Heel erg klant vriendelijk. Heb laatst een nieuwe telefoon gekregen en had een screenprotector nog nodig. Die is er binnen 2 seconde opgezet en heel erg mooi gedaan! Ben heel erg te vreden, had ook al een keer een hoesje daar gehaald en werd daar goed mee geholpen. Dus zeker een aanrader!

 29. Wat een service! De batterij van mijn IPhone 6 moest vervangen worden. Bij Amac kon dat niet – zij sturen het toestel op zodat je het langere tijd kwijt bent. Bij Stad Phone kon ik meteen terecht, en binnen een kwartier was het voor nog geen 50 euro voor elkaar. Bovendien was het toestel schoongemaakt en kreeg ik prima adviezen mee. Geweldig om zo’n fijne en deskundige zaak in de buurt te hebben!

 30. iPad buiten op straatstenen laten vallen! Precies op aan/uit knopje. Knopje scheef en klem; niet meer te gebruiken.
  Amac zag het somber in; grote kans op inwendige beschadiging. Wilde iPad wel opsturen voor reparatie, Ook als reparatie niet mogelijk is moeten wel onderzoekskosten worden betaald, enkele tientallen euro’s.
  Stadphone wilde wel proberen wat er met eenvoudige middelen mogelijk was. Binnen een uur probleem opgelost, tegen lagere kosten dan de opgegeven raming.
  Klantvriendelijk, oplossingsgericht, deskundig. Stadphone kan ik iedereen aanraden!

 31. Probleem snel opgelost en zeer klantvriendelijk! Een zeer tevreden klant.

 32. Voor het eerst geweest na het lezen van goeie recensies.
  Mijn iPhone had vage kuren door soms spontaan uit te vallen, geen duidelijke klacht dus. De heren hebben het toestel aangenomen en zijn direct gaan onderzoeken. Het toestel veranderde ineens in losse onderdelen, ik schrok. Al snel kwam de meneer met de mededeling dat hij de oorzaak zeer waarschijnlijk ontdekt had !
  Er zat een klein breukje in het snoertje tussen het scherm en de phone, okee. Er kwam een nieuw scherm op.
  Mijn scherm was al behoorlijk beschadigd met krassen dus dat was twee vliegen in een klap. Zag er prima uit.
  Meteen de accu laten vervangen en binnen een uur was mijn iPhone weer als nieuw, super.
  Een hele fijne zaak met twee echte kenners die weten waar ze mee bezig zijn en een hele snelle service met koffie.
  De prijs was heel erg redelijk en de snelheid fantastisch. Het toestel werkt nog steeds als nieuw.
  Mooie van de winkel is ook dat je vanuit de winkel de reparatie helemaal kan volgen door het grote raam in de winkel naar de technische dienst. En, ze werken ook met een electro-microscoop waarvan je de beelden ook kan zien, erg interessant om te zien. Kan ieder deze winkel aanbevelen. Ik ga binnenkort mijn Ipad ff laten opfrissen.

 33. Mijn telefoon ging niet over, Ik had zelf alle knopjes en instellingen , dacht ik, goed gecontroleerd. Dan maar naar Stadphone dacht ik, het zal wel duur worden…. Maar…. in 1 sec had de vriendelijke man hem “gerepareerd”.voor 100 € maar dat bleek gelukkig 1 grapje te zijn! (Hij stond per ongeluk op “niet storen”.). .Maar als ik de volgende keer echt iets kapot heb aan mijn I Phone 4 of mijn I padje, , dan ga ik zeker terug naar Stadphone.

 34. Geweldige service. Klantgericht en deskundig geholpen met goed advies.
  Nieuw scherm is op de iPad gezet en die doet het weer als daarvoor.
  Voor een eerlijke prijs gerepareerd en weer helemaal ok.
  Hier kom ik zeker terug als mijn telefoon of tablet gerepareerd moet worden.

 35. Geweldige service!!Waarmee Vodafone mij niet meer kon helpen lost Stadphone in een uurtje op…
  Ook voor tips en advies wordt tijd gemaakt..????

 36. ben hier meerdere keren geweest. een keer voor een i phone 6 met water schade, bij de amac zeiden dat hij niet meer te redden was. de telefoon heeft hier 2 weken gelegen en doet het weer geweldig. een andere keer voor een laptop. ben hier ook eerst mee naar de amac gegaan, ik werd hier bijna uitgelachen om dat de laptop bijna niet meer te redden was. hij lag 1 dag bij stadphone en de laptop is zo goed als nieuw. echt een aanrader!

 37. Zeer goede service door mensen met ervaring en niet duur.

 38. Wat een geweldige service geeft deze winkel en ook de bediening is zeer bekwaam.
  Ik had wat probleempjes met mijn smart Phone, ergens anders gekocht {!} en ik werd geweldig geholpen, mijn apparaat functioneert weer naar behoren en dee service werd mij gratis verleend.
  Complimenten!!!!

 39. Mijn iPhone was er slecht aan toe doordat die op straat waarschijnlijk is overreden. Een eerste beoordeling leverde een positief oordeel op, zonder dat alle bestanden verloren zouden gaan.
  Alles voortreffelijk gerepareerd tegen een vriendelijke prijs. Daarbij erg plezierig en erg loyaal geholpen. Nadat later bleek dat de camera ook nog defect was, is deze in een mum van tijd gerepareerd.
  Erg vriendelijk en zeer deskundig geholpen.
  Een aanrader.

 40. Fantastisch!!!!! Heb een telefoon hoesje op laten sturen naar mijn huisadres omdat wij niet in Apeldoorn wonen. Wat een service, portokosten waren meer dan berekend, wilde bij betalen, hoefde niet, hoe klantvriendelijk. Dit is echt een super goed bedrijf!!!! Bedankt jongens!!!!!

 41. Prima zaak. Mijn telefoon deed niets meer; werd gerepareerd voor klein bedrag.
  Vriendelijk, deskundig en eerlijk!. Daar hou ik van.

 42. Aanrader.
  Niets dan lof.
  Ik had geen volledige back up van mijn bestanden.
  Alle gegevens van mijn oude mobiel zijn boven water gehaald en keurig
  overgezet naar mijn nieuwe mobiel.
  Daarvoor nogmaals dank.

 43. Hallo!

  Zoals vaker in afgelopen jaren ga ik getrouw naar Stadphone. Ook vandaag weer 🙂
  Eerlijk, betrouwbaar en deskundig wordt ik altijd geholpen! Dank daarvoor!
  Top!
  Grt Erik

 44. Vandaag geweldig geholpen bij StadPhone. Goede service en zeer prettig personeel. Bij problemen met mijn telefoon ga ik altijd naar dit adres. Een echte aanrader!
  Nienke Bolland

 45. Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Stadphone. Op advies van een kennis bij dit bedrijf terecht gekomen. Het advies van de goede kennis bracht mij bij de kennis van een goede adviseur. Reparatie van mijn iPhone, zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Een aanrader om naar toe te gaan.
  Jan van der Linde.

 46. Stadphone heeft mijn telefoon gered! Dank!
  Na waterschade heeft een andere telefoon reparatie winkel mijn scherm vervangen maar verklaarde mijn camera voor niet meer te vervangen of te repareren. Via een Apple refurbished zaak waar ik ging informeren, werd ik doorverwezen naar Stadphone. Wat een fijne service!
  Ze hebben onder een microscoop mijn telefoon bekeken, echt goed schoongemaakt en een moederbord operatie uitgevoerd waardoor mijn camera gewoon weer helemaal naar behoren functioneert. Veel ervaring en een van de weinigen die dit soort reparaties kan uitvoeren. Superblij! Fijn dat ik hier naartoe geweest ben. (de foto’s heb ik gezien van voor en na.) De volgende keer ga ik hier direct heen! Snel, zorgvuldig en zeer klantvriendelijk. Dank Stadphone!

 47. Stadphone! Wat een goede service geven ze je daar. Bracht mijn Samsung S4 met SIM reader probleem. Pogingen gedaan om deze te repareren ( was eerder door Samsumg gerepareerd met nieuw moederbord voor garantie en na een maand weer defect!) maar mocht niet baten omdat het probleem in de moederbord zat; dus kreeg het advies om naar de winkel te gaan waar het vandaan komt met vermelding dat ik recht had op garantie op reparatie. Ik was hiervan niet op de hoogte, maar door dit advies teruggegaan met het defecte mobiel naar de winkel en gewezen op de garantie en hebben dit inderdaad geacepteerd. Maar ik heb bewondering voor de goede service en advies die Stadphone mij gegeven heeft. Een betrouwbaar adres waar je terecht kunt als je problemen hebt met je mobiel maar ook voor de uitgebreide mobile accessoires! Kom zeker weer terug als ik wat heb met mijn mobiel. EEN AANRADER!!!!

 48. Glas gebarsten van mijn Galaxy S4. Gebeld of dit ook te repareren was. Kon direct langskomen en er op wachten. Binnen een kwartier zag hij er weer als nieuw uit. Vriendelijke mensen en prima service.
  Een aanrader!!

 49. Mijn schema was gebarsten. Ter reparatie aangeboden, dag later gerepareerd. Na aankomst thuis, bleek het niet helemaal perfect te zijn, dit was geen probleem, garantie op reparatie. Perfect Afgehandeld! TOP.

 50. Mijn i5s was 1 dag na de reparatie bij een ander winkel al weer defect. Bij die repair winkel kon men het niet meer maken. Bij Stadphone binnen een paar minuten correcte analyse gemaakt en zelfde dag con ik weer ophalen.
  Prima service, kwaliteit en klantvriendelijkheid !

 51. Na de reparatie van mijn scherm van een Samsung S6 (prima geregeld) had ik problemen met de verbindingen. Dit is goed en compleet onderzocht en vervolgens ook nog eens kosteloos verholpen. De telefoon werkt nu weer als een zonnetje.
  Geweldig, dank voor de service!

 52. Dank voor het mee helpen uitzoeken van een nieuw telefoonhoesje. De tips en extra accessoires zijn nuttig en bruikbaar.
  Was mijn eerste bezoek aan deze zaak, maar ben overtuigd dat ik nog eens terug kom.

 53. Ik ben super blij met Stadphone! Het beeldscherm van Samsung Galaxy S3 was kapot en de telefoon was niet meer te bedienen. Zowel Phonehouse als de Samsung winkel in Apeldoorn zeiden mij dat ik pech had en dat ik alle data op de oude telefoon kwijt zou zijn (ik had helaas ook verzuimd om een keer een back up te maken…). Gelukkig langs Stadphone gekomen, die mij gewoon nog kon helpen en alle data van de oude telefoon gehaald hebben. Netjes overgezet op mijn nieuwe telefoon, incl. alle contacten. 30 minuten later kon ik als een blij mens de deur uit!
  Bedankt Stadphone!

 54. Top service, het was druk in de winkel maar ik werd toch zeer goed geholpen!

 55. Twee keer n smartphone laten repareren .
  Vakkundig en snel, dezelfde middag al klaar!
  De man die ons hielp is erg vriendelijk en behulpzaam! Een aanrader!

 56. Gisteren heb ik mijn telefoon laten maken bij Stad Phone.
  Hij werkt weer als nieuw. Goed gedaan, snel klaar, prima prijs, bedankt!

 57. Wij laten al 2 jaar werkelijk alles aan onze iPhones repareren. Van beeldscherm tot waterschade. Super service en goede uitleg. Daarnaast zeer behulpzaam en geven goed advies. Ook voor verzekeringskwesties! Kortom top.

 58. Afgelopen weekend scherm laten maken bij telefoonstunter zoiets aan de asselsestraat. Nou nooit doen! Na paar x terug gegaan omdat de scherm elke keer los liet, werd er gek van! Discussie met die vent daar gehad en uit eindelijk gewoon naar stadsphone gegaan betere service! Heb daar gevraagd of ze scherm opnieuw op wilde zetten en dat was geen enkel probleem… Na een paar uur de iPad opgehaald en hartstikke tevreden.

  Zeer tevreden over deze heren, had eigenlijk in eerste instantie meteen daar heen moeten gaan

  Bedankt!

 59. Hoeveel kost het om een beeldscherm te laten maken??

  Groeten Juan Carlos Pina

 60. Zeker tevreden over Stadphone. Onze iPad wilde niet meer laden en het bleek dat de batterij niet de oorzaak was. In goed en regelmatig overleg heeft de medewerker er langer over gedaan dan afgesproken, maar we hebben nu wel weer een goede werkende iPad. Gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Als er weer iets mis is met mijn telefoon of tablet ga ik hier zeker weer naar toe.

 61. Hallo beste mensen,

  gisteren mijn tablet gebracht en nu alweer klaar. Sterker nog, ipv dat ze bellen als de rekening duurder wordt, maar nee. Ze belden , dat de rekening goedkoper uitviel. Waar maak je datnog mee. Chapeau voor Stad Phone. Ik zeg… een warme douche!,,
  bedankt

 62. Nou, ik ben dus zeker niet tevreden over de service van dit bedrijf. Een aantal maanden geleden heeft mijn zoontje van 14 een tablet gekocht van zijn verjaardagsgeld en wilde hier uiteraard een hoes bij. Ik verwees hem hiervoor naar deze zaak om die hoes te halen, op mijn verzoek ging mijn zoon dus naar Stadshote toe om een hoes te kopen van zijn eigen gespaarde centjes, op advies van de verkoper achter de balie kocht hij een hoes die speciaal voor zijn tablet was. (deze was nog vrij prijzig ook). Eenmaal thuis aangekomen bleek het kwalitatief bagger te zijn en hij pastte niet eens om zijn tablet heen. De volgende dag zijn wel samen terug gegaan naar dit bedrijf om hem te ruilen maar hier wilde dezelfde verkoper eerst niet aan beginnen omdat dit bedrijf niet aan ruilen doet. Zelfs niet als er slecht in gehandeld door eigen medewerkers, echt waardeloos!! Mijn zoon heeft lang voor dit totaal plaatje gespaard en dan krijg je dit, ik heb voor hem een hoes besteld voor 10 Euro goedkoper en deze past wel en de kwaliteit is wel degelijk.

  Dit bedrijf is zeker niet aan te raden! Puur uit op geld en verkopers zijn nogal opdringerig.

 63. Ik zou iedereen bij deze willen aanraden naar Stadphone Apeldoorn te gaan, de service bij deze heren is PERFECT! ”Klant is koning” Inderdaad, dat is te merken. het is niet dat ze met de koffie pot aan de deur staan om bij de klanten te slijmen, nee de service die hun bieden is gewoon perfect, en zeker voor de prijs!
  Ik heb gisteren mijn MacBook Pro laten maken bij Stadphone Apeldoorn en hierbij is mijn scherm vervangen. Er is niets meer van de schade te zien, Ik heb mijn MacBook Pro opgehaald als nieuw. volledig schoongemaakt, scherm zonder enig stofdeeltje gemonteerd, toetsenbord is volledig schoongemaakt. schroefjes waarvan ik wist dat ze los zaten zijn vast gedraaid (die eigenlijk niks met het scherm te maken hadden) en de extraatjes zijn allemaal kosteloos gemaakt. Ik ben erg te vreden over Stadphone Apeldoorn.

  Maar niet alleen met mijn MacBook Pro ben ik bij Stadphone geweest, ook voor reparaties aan mijn iPhone ben ik bij hen geweest, hoestjes, screen protectors, (auto)laders, alles vanuit het assortiment van Stadphone Apeldoorn.

  Bedankt heren, top service!

 64. Ik heb een Samsung Galaxy S3 mini die (bijna) niet meer oplaadt. Ik denk dat het aan de connector ligt. Wat kost het om deze te vervangen?

 65. Hallo, kunt u mij vertellen wat een beeldscherm van de Samsung gallaxy vervangen kost en hoe lang ik hem dan kwijt ben?, iHelaas is hij gevallen. Mvg. Ruben van Maanen

 66. En software schade word dat hier ook hersteld zo ja wat is dan de prijs???

 67. Uitstekende service, goede uitleg over copy of OEM-scherm, keuze is aan de klant. Prima!

 68. er zitten barsten in het scherm van mijn iphone 5, wat is de prijs voor een nieuw scherm en hoelang duurt het voordat hij gemaakt is?

 69. vandaag erg goed geholpen bij stadphone, ook nog voor een goede prijs, en wilden andere winkels mij niet helpen. Hulde!

 70. Ze zijn zeker goed en hebben een hele goede service. Mijn toestel was gerepareerd, maar ging toch weer wat mis. terug gebracht en de heren hebben hem snel weer gerepareerd kosteloos.

  Ik raad Stadphone iedereen aan. Ze zijn ook goedkoper dan de rest.

 71. Mijn beeldscherm doet het niet meer, hij is zwart en ik kan niet meer zien. Weet iemand hoeveel dit ongeveer gaat kosten?

 72. Mijn galaxy s4 ter reparatie aangeboden. Duurde slechts een uurtje en zeer netjes gedaan!

 73. Mijn Apple iPhone 4 ging na 2 maanden kapot (helemaal doorgebrand) tijdens opladen. Opgestuurd naar T Mobile, naar hun reparatiecentrum geweest, Dynafix. Kreeg ik een nota van ? 230,- om te laten repareren, waterschade zeiden ze (wat absoluut niet kan). Toestel terug laten zenden, ongerepareerd. Naar Stad Phone gegaan voor second opion. Toestel los gemaakt en kwamen tot de conclusie dat deze helemaal volledig is gesmolten 4 witte puntjes nog steeds wit, welke na waterschade rood/roze gekleurd zouden moeten zijn. Conclusie geen waterschade. Ze adviseerden mij, om me tot Apple te richten. Heb ik gedaan, ik krijg nu het toestel kosteloos gerepareerd terug. Voor mij geen T Mobile meer met Dynafix. Bedankt heren voor de tip en goede service.

 74. Na de 2e reparatie aan mijn iphone nu maar eens een comment.
  Reparatie van het geluid mp3 speler. Diagnose: volume flex. Prijs afgesproken.
  Blijkt een complex gebied van de iphone. Geen appeltje eitje deze keer.
  Er wordt om geduld gevraagd mijnerzijds. Geen punt.
  Taai doorzetten van Stad phone jongens en geduld van mijn kant levert na 2 dagen een prima gerepareerd toestel op tegen de afgesproken prijs. Prima en hoffelijk geholpen door de mannen van Stad Phone. Jongens TOP. Keep up the good work.

 75. Hele goeie service van stadphone
  Mijn zus is zo dom geweest om m’n iPhone te laten vallen
  Langsgebracht bij stadphone Top service binnen uurtje klaar .
  Hele aardige jongens
  Geven goeie raad
  Stadphone is zeker een aanrader ! Met de leukste accessoires
  Credits gaan toch naar Hinajat
  Heel klantvriendelijk

  Hopelijk niet tot snel

  Narges N.

 76. mijn samsung galaxy s3 is gevallen op 20 cm hoogste me scherm is helemaal kapot en ik wil weten wat de prijs is om er een nieuw scherm op te zetten

 77. iPhone gevallen vanaf 30cm hoogte.. Schermp helemaal zwart…
  De mannen va STAD PHONE hebben deze binnen het uur (eerlijk) gerepareerd!!! voor ?35!!
  Dan jullie voor de snelle service!!

 78. Stom…Mijn Ipad 5 van de trap laten vallen, scherm kapot.
  Via Google Stadphone gevonden. Ontzettend klantvriendelijke mensen die hun beloftes nakomen. Was het maar altijd zo in een winkel.
  Mijn Ipad is weer heel, professioneel gerepareerd.
  Stadphone, bedankt voor de top service!!

 79. Mijn Iphone naar stadphone gebracht i.v.m. waterschade,
  Werd gelijk gedemonteerd en behandeld, hebben de telefoon weer helemaal in orde gemaakt!!!
  Werkt weer als nieuw!!!!
  Zeker een aanrader als je problemen hebt met je smartphone, ze zijn beleefd, behulpzaam en gaan zeer netjes te werk!!
  Heren bedankt voor de meer dan goede service.

 80. Ik mag wel zeggen dat de service grandioos is, de accu was stuk van mijn telefoon en heb een nieuwe accu gekocht. De telefoon deed het nog niet goed en een week later omdat er toen nieuwe accu’s binnen kwamen de accu omgeruild. Helaas nog geen succes, toen naar de zaak gebeld en met goede informatie door de telefoon is hij weer perfect. Dus een grote pluim voor de firma Stad Phone aan de Hoofdstraat.

 81. vorige week mijn ipad laten maken bij stadphone en ben er heel tevreden mee. Alles doet het perfect

  Goed bezig Stadphone

 82. Vanmorgen had mijn man een ongelukje met zijn samsung galaxy s 3 werd netjes te woord gestaan terwijl de winkel nog niet eens open was, ik kon hem gelijk brengen en binnen een uur was hij ook al weer gerepareerd(glas gebroken) kreeg er netjes en schade rapport bij en die kon ik bij mijn verzekering indienen(wat ik ook niet wist dat vertelde die man me) dit noem ik nog eens klasse service!! Top zaak!!!

 83. Homeknop stuk, lader had corrosie, speaker had problemen…..uurtje later lachend de zaak uit! Top!

 84. Op Valentijnsdag kreeg ik bericht dat ik mijn mobiel mocht ophalen. Ik was zo dom geweest een tweede hands mobieltje te kopen zonder papieren. Na drie dagen deed hij het niet meer. Bij stadphone hebben ze er echt alles aan gedaan om hem weer perfect te laten werken. Met liefde voor het vak en de klant. Mijn gerepareerde Iphone was het beste Valentijnscadeau ooit. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!

 85. Hallo jongens,

  Vriendelijk en snel geholpen, heel hartelijk dank voor het zo snel en perfect van het maken van mijn Iphone! Ook hebben ze er netjes glasfolie op gedaan.

  Super bedankt!!!!

  De Stads Phone is echt een aanrader!!!!

 86. Hoi Bibi, ik heb ook water schade(Wasmachine) aan mijn iphone 4… ik weet het is een onbeleefde vraag maar wat je kwijt voor de reparatie?
  hoor graag van je.

 87. NOG EVEN DIT: DIT IS DE BESTE ZAAK MET DE ALLERBESTE SERVICE EN ZEER KLANTVRIENDELIJK OP HET GEBIED VAN MOBIELE TELEFOONS , TIJD VOOR KLANTEN! MIJN DANK HIERVOOR! GRIETJE S.

 88. Lieve mensen ,
  Dit is een fantastische zaak met een perfecte service , wat je ook hebt , ze krijgen het voor elkaar! Bij mij moesten de contact personen van mijn oude mobiel op mijn nieuwe mobiel , op de simkaart en op de telefoon stonden deze bij mijn oude mobiel! Gekocht bij Vodafone en deze zaak zei: dat moet u zelf doen handmatig en Stad Phone heeft het wel voor elkaar gekregen! Ik ben daar heel blij mee en ga in het vervolg naar Stad Phone , zeker voor anderen aan te raden deze zaak ( Apeldoorn ). Nogmaals dank aan A.M.Rahimi en ik maak zeker reclame voor uw zaak ,ook mijn dank aan Roland!

 89. Nadat mijn Iphone4 in het water was gevallen ben ik buiten openingstijden netjes te woord gestaan.
  De volgende ochtend kon ik gelijk langskomen. Binnen 2 uur was mijn telefoon gerepareerd en er waren foto’s van de binnenkant gemaakt om te laten zien wat er mis was.
  Hele nette mensen/winkel met een snelle service en goede prijs!!

 90. jaar geleden is mijn iphone in het water gevallen helemaal onder en deed niets meer.
  bij stadsphone hebben ze het voor een leuk prijsje gerepareerd. nu jaar verder doet het nog prima.

 91. Ik had een weekje geleden mijn nieuwe iphone 5 gekocht. 1 week later is die op de grond gevallen niet verstandig maar had een barst in me beeld. Ik werd door aanrading van mijn collega doorgestuurd naar Stadphone en binnen een uurtje was mijn iphone 5 gerepareerd.

  Ze zijn SUPER Klantvriendelijk, en de meest betrouwbare telefoon zaak!!

 92. Vanavond heb ik mijn witte iPhone 4 laten repareren. Een nieuw lcd scherm.
  Binnen een uur was het al klaar! Ook nog een screenprotector gekregen van hem!
  Dit is voor mij de enige betrouwbare reparatieshop. Ook zijn ze super klantvriendelijk.

 93. Via deze weg wilde ik je nog een keertje bedanken voor de goede service aan het tot 3 keer moeten vervangen van mijn batterij van een iphone 3gs.
  Ik ben er zeer blij mee en zal je zeker in de toekomst vaker zien want er gaat niets boven de service van Stadsphone Apeldoorn

 94. Hele goede service, mijn iphone 42 binnen 45 min gemaakt. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed en heel fijn geholpen.

 95. SUPER SUPER SUPER goeie service, ze helpen je met alle problemen, beleefd en behulpzaam.. kloppen niet onnodig je zak leeg, zijn eerlijk en geven goed advies!

  ZEKER EEN AANRADER. StadPhone Apeldoorn!!!!

 96. Ik heb scherm van mijn iPhone 5 bij Stadphone gerepareerd . Ik vind top service

 97. hallo ik heb een iphone 4s overgenomen maar er zit een duitse T-mobile Simlock op kunnen jullie die er af krijgen en wat kost dat ?? Yvo

 98. ik ben gisteren met m’n samsung galaxy s2 langs geweest omdat de beeld stuk was, hebben ze in een half uurtje gerepareerd, ze plakken trouwens ook het beste de folies op het scherm.

  Bedankt heren voor al jullie moeite
  ik stuur iedereen die ik ken naar jullie toe met problemen aan de toestel

  ECHT EEN AANRADER STADPHONE

 99. vandaag met mijn iphone langsgeweest omdat ik dacht dat de accu kapot was,
  bleek een connector te zijn.
  snel en kundig en voor een nette prijs gerepareerd, en ook nog als service het toestel goed gereinigd.
  als ik nog eens wat met mijn telefoon heb weet ik waar ik moet zijn!

 100. Ik lees van iedereen dat ze het helemaal geweldig vonden etc. etc. Toevallig door alleen maar Nederlandse mensen? Daarbuiten om, de service was bagger. Onder de mate, nog erger dan die van een turks levensmiddelenwinkeltje bij iedereen op de hoek. Afspraken om opgebeld te worden? Niks van gekomen. Telefoon had 1 probleem, blijkt dat alles in de telefoon naar de schroothoop kan, alsof ik een dummy heb gekregen van Apple. Factuur opsturen? Zou over 5 minuten op mijn mail staan, na een week nog niets vernomen. Je belt op en zegt dat je het niet goed vind, dat de service beter moet en ze zeggen dat ze je 5 minuten later zullen bellen.. Halfuur later? Weer zelf gebeld en het enige wat er word gezegd is: Oh. Wat is dit een bagger tent.

 101. Vanochtend om 10 u telefoon gebracht, omdat aan/uit knopje van mijn Iphone4 kapot was. Binnen drie kwartier gemaakt! Super service!

 102. wilde je bedanken voor het maken nan mijn P990 en de geleverde service.
  Werkt weer als vanouds

  gr Evert

 103. Top service

  Elke keer word ik er goed geholpen.
  Gisteren was mijn iphone 4 voorkant gebroken en binnen een uur was het gemaakt.
  Ik ben blij met dit winkel en de service

  Ga zo door Jongens
  en Bedankt

 104. Werkelijk prima afgehandeld door Stadphone. De Iphone had een niet werkende oorspeaker en glas zat los(eigen schuld). Oplossing duurde wat langer dan verwacht en gaf ergernis maar perfect opgelost en dit is echt een aanrader!!!!!!!!

 105. Vandaag weer PRIMA geholpen door StadPhone!

  De camera van mijn iPhone 4S wilde niet meer focussen en tot overmaat van ramp liet ik gisteravond ook nog mijn iPhone vallen waardoor de (glazen) achterkant in 1000 stukjes uiteen spatte.

  Geen probleem voor Stadphone: De camera is vervangen evenals de achterkant (origineel apple) Alles binnen een uur met zeer vakkundige, vriendelijke service.

  Een aanrader dus!

  Grt Leo.

 106. Heel goed geholpen, snelle service!
  Na reparatie bleek er een ander probleem te zijn met de iPhone.
  Daarna gewoon gratis verholpen!
  Super!

 107. Stadphone heeft een Top service, binnen een half uurtje was mijn Samsung galaxy S2 display gemaakt en geunlockt! en dat ook nog voor een mooie prijs

  Blijf zo door gaan!!!

 108. zeer goede en snelle service, vandaag mijn iphone 4 laten maken ivm een kapot scherm. Nieuwe scherm werkt perfect, zie ook geen verschil met het oude. Had gister gebeld en er was mij iets toegezegd aan telefoon wat vandaag 100% werd nagekomen. Al met al super service!

 109. Bij Stadphone is de service uitstekend. Ik ben met mijn Iphone 3gs voor reparatie van de gehele achterkant erheen gegaan en dit was binnen een half uurtje klaar. Het personeel is erg vriendelijk en denkt met de klant mee. Ga zo door!

 110. Ik heb een barst in mijn nieuwe Galaxy s2, helaas geen dekking door de verzekering. Kunnen jullie deze vervangen ?

 111. Fijn bedrijf. Scherpe prijzen en goede service. Vooraf duidelijk afspraken wie ook zeker worden nagekomen. Ik kwam. Met mijn iPhone 4 langs, mijn achterkant was gebarsten. Ik had zelf een rvs achterkant bij de aankoop gekregen. Met t goede gereedschap is dit relatief makkelijk zelf te doen, alleen ik had de schroevendraaier niet..b stadions binnen gelopen, zonder probleem mijn achterkant verwisseld….zonder enige kosten! Hier ga ik voortaan heen bij een defect aan mijn mobiel .. Topzaak !

 112. Vanochtend mijn iphone 4s laten repareren*( jawel 4S )
  Zowel de voorkant als de achterkant waren kapot gegaan na een
  stevige val. Binnen 1 uur zou het klaar zijn, ik heb hem na mijn werk weer opgehaald!.

  Ik ben doorverwezen via een andere winkel!

  TOP SERVICE !!!

 113. heb vanochtend ( 13-12-2011 ) mijn Iphone4 laten repareren. scherm was kapot door vallen. Zeer klantvriendelijk geholpen ! Kreeg zelfs een beschermfolie extra over het nieuwe scherm en binnen 1 uur klaar. Kortom, deze repairshop is echt een aanrader !
  Hartelijk dank voor de goede, vriendelijke en vakkundige service !

 114. Zeer goede service! en echte vakkundigheid, helaas in mijn geval niet een passende oplossing gevonden. Maar dat staat los van Stad Phone. Zeer vriendelijk, en behulpzaam, ik wou dat alle telecom winkels deze aandacht aan klanten gaf.

 115. Hallo,

  Bedankt voor het snel simlockvrij maken van mijn nieuwe telefoon we gaan namelijk morgen met vakantie en dit was een nieuw type telefoon dus ging het niet vanzelf maar door vol te houden van jullie kunnen we weer gerust op vakantie gaan en naar huis bellen !!!
  Bedankt Jan.

 116. ik heb mijn iphone laten repareren in eerste instantie voor de batterij maar na het los halen van mijn iphone door stadphone bleek dat mijn iphone al eens gerepareerd was door beunhazen en toch heeft stadphone na dit alles mijn iphone voorzien van een nieuwe batterij en scherm en werkt hij weer perfect en dit alles voor een goede prijs jongens bedankt.

 117. gisteravond ben ik bij je geweest voor reparatie van mijn iphone 3gs. Ik had deze laten repareren bij een ander bedrijf. Het gevolg de Iphone werkte totaal niet meer. Via internet kwam ik bij jullie terecht. In aanvang had ik weinig vertrouwen door mijn vorige ervaring. Stan je hebt bewezen dat het ook anders kan! De telefoon werd gerepareerd waar ik bij stond. De iphone werkt weer geweldig! Hartelijk dank hiervoor.
  Groeten Jan

 118. Mijn HTC Desire HD had een gebarsten scherm, daarom heb ik hem naar Stadphone gebracht ter reparatie. De eerste keer was de reparatie niet helemaal goed gelukt, waardoor het touchscreen niet goed werkte en er wat vuil onder het scherm zat. Ik heb de telefoon teruggebracht en mijn telefoon is zonder problemen weer ingenomen en u wel goed gerepareerd, werkt weer perfect! Goede service en een vriendelijke man!

 119. Ik had mijn iPhone in de wc laten vallen en daarna zelf open gesloopt.
  Op aanraden van Macinside mijn telefoon naar Stadphone gebracht.
  Ik kon hem diezelfde middag nog ophalen!
  En hij doet het weer helemaal naar tevredenheid!

  Dank je wel! Een volgende keer kom ik zeker weer bij jullie.

  Groet,

  Hetty

 120. Geweldig om jullie nieuwe website te zien!
  nog een hartelijke dank voor de snelle service.
  groetjes

 121. allereerst wat een mooie website(nieuw?!)

  ik kom al jaren bij dit winkel, altijd mijn telefoons hier gekocht.
  service staat bij deze jongens voorop!! je wordt echt geholpen!

  geen babbeltruc en dan dag daag.

  een aanrader voor jong en oud!!

 122. Onlangs mijn iPhone 4 laten vallen waardoor het glas was gebroken. Apple Service zegt dat het toestel volledig moet worden vervangen: +/- 2 weken toestel kwijt + onverzekerd ruim 450?.
  Stadphone deed het voor 1/5 van dit bedrag en dat binnen 45 min. Keurige service en zeer vakkundig. Top!

 123. Binnen een dag kon ik met mijn iPhone 4 bij stadphone terecht. En binnen een half uur was mijn telefoon voorzien van een nieuw scherm! Blij dat ik het niet zelf ben gaan proberen… Al die hele kleine schroefjes had ik nooit meer op de goede plaats gekregen….
  Bedankt Stadphone! Een aanrader.

 124. Mijn iphone 4 display laten vervangen bij dit bedrijf. Super snelle service kon dezelfde dag het toestel ophalen !
  En ik werd ook vriendelijk geholpen.

  Ik zal zeker terug komen!!

  groetjes

  Anton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.